02 401 1411

00 800 24466 247

info@aigon.be

20th & 21st Floor Bastion Tower
Marsveldplein 5
1050 Brussel

Directe offerte

Dienst – Data recovery

Data verlies kan omwille van verschillende redenen voorkomen; fouten in het systeem, virus, mechanische defecten, opzettelijk wissen, brand...

In Aigon zijn we perfect voorbereid op het herstel van gegevens van opslagmedium die schade hebben geleden, want we hebben technisch personeel met uitgebreide ervaring en ons laboratorium is uitgerust met een clean room en laminaire stroming kasten.

Het verlies van gegevens is een situatie waarmee zowel bedrijven als particulieren dagelijks mee worden geconfronteerd.

Daarom beschikt AIGON over verschillende data recovery oplossingen, aangepast aan de behoeften van de klant. Wij bieden een Standaard service en een Express service aan, afhankelijk van de prioriteiten van de klant.

Herstel uw data in twee stappen:

1. Voordiagnose en haalbaarheidsanalyse

Na de voordiagnose, de vaststelling van de beschadigingen en de prijsbepaling van de data recovery, geven wij u de optie om uw opslagmedium gratis te versturen via onze verzenddienst. Na ontvangst van uw informatiedrager in ons laboratorium wordt een analyse opgemaakt betreffende de juiste oorzaak van het dataverlies. Als de haalbaarheid testresultaat positeif is, zal beginnen de herstelproces.

2. Data recovery en verzending van de herstelde data

Aan het einde van het herstel proces en als dat is mogelijk, sturen wij u een overzicht van herstelbare bestanden van het toestel, automatisch gevalideerd.

Als u akkoord gaat met de lijst, onze technici verrichten de registratie van gegevens in een externe harde schijf (tot 500GB) die we zullen zenden via onze koeriersdienst zonder extra kosten.

U hoeft niets te betalen indien wij de gevraagde data niet kunnen herstellen. “No cure, no Pay”.

Stappen
1. Voor - diagnose 2. Data Recovery
DIRECT!! (Na ontvangst van de opslagmedium)Standaard Dienst: Tussen de 5 en 10 werkdagen.Express Dienst: Binnen 4 werkdagen.

Voor meer informatie kan u bij ons terecht op het telefoonnummer: 02 401 1411 (telefonische ondersteuning in het Engels) of stuur een mail naar info@aigon.be

AIGON - Data Recovery
Meest voorkomende beschadigingen