02 401 1411

00 800 24466 247

info@aigon.be

20th & 21st Floor Bastion Tower
Marsveldplein 5
1050 Brussel

Directe offerte

Versturen van uw opslagmedium

Om het data recovery proces soepel te laten verlopen, biedt AIGON de verzending van uw opslagmedium gratis aan.

Vraag uw gratis ophaaldienst aan via
02 401 1411 (telefonische ondersteuning in het Engels) of stuur een mail naar info@aigon.be

Het versturen van uw opslagmedium dient op een specifieke manier te gebeuren, daarom verzoeken wij u nauwkeurig de volgende richtlijnen op te volgen:

 1. Haal het beschadigde opslagmedium voorzichtig uit uw PC. Gaat het om een RAID systeem, dan hebben wij ook de controller kaart nodig. Is uw opslagmedium een harde schijf dan dient u volgende stappen te doorlopen:
  • Haal uw computer uit het stroomnet.
  • Schroef de bescherming van uw PC los.
  • Koppel de harde schijf los van de stroomtoevoer.
  • Schroef de harde schijf los van zijn behuizing en haal deze er voorzichtig uit.
 2. Verpak uw opslagmedium (hard disk, flash card, RAID systeem, Zip, Jaz,...) voorzichtig met antistatisch materiaal. Indien u hierover niet beschikt gebruik dan bubeltjesplastic, schuim of iets dergelijks.
 3. Gebruik een doosje om uw opslagmedium in te versturen. Vul het doosje voor de helft met kurk, schuim, bubbeltjesplastic of ander schokdempend materiaal. Plaats uw informatiedrager in de doos en vul deze helemaal op.
 4. Sluit de doos en verzegel deze. Customer service zal met u contact opnemen voor de verdere afhandeling van de verzending.

Na ontvangst van uw opslamedium (hard disc, flash card, RAID systeem, Zip, Jaz,...) gaan wij over tot de analyse, waarna u een analyse van de data recovery mogelijkheden.

Indien u meer informatie wenst over het versturen of laten ophalen van uw opslagmedium, contacteer ons gerust op: 02 401 1411 of stuur een mail naar info@aigon.be

AIGON - Data Recovery
Tips voor het voorkomen van data verlies